top of page

Brother's Bond Bourbon: A „Salvatore fivérek” itala

Updated: Oct 24, 2022

A Vámpírnaplók sorozatból híressé vált színészek Ian Somerhalder és Paul Wesley útjára indították közös vállalkozásukat, ugyanis kifejlesztették a saját whisky brandjüket.


A két férfi 2020-ban létrehozta a Brother's Bond Bourbon névre hallgató márkáját, majd piacra dobták azt, most pedig csak úgy szárnyalnak vele. A márkanév rábólint a képernyőn megjelenő karaktereikre Damon és Stefan Salvatore testvérpárra, a nagy bourbon iránti közös szeretetükre, és tükrözi az évek során kialakult testvériség érzését. A saját íz világukat pedig a nagy bourbonok hagyományai szerint fejlesztették ki.


„Barátságunk igazi köteléke megerősödött, miközben több mint egy évtizede bourbont iszunk a képernyőn és azon kívül is. A Brother's Bond rábólint a képernyőn megjelenő karaktereinkre, a nagy bourbon iránti közös szeretetünkre, és tükrözi az évek során kialakult testvériséget.”

Ian Somerhalder és Paul Wesley


A Brother's Bond összetevőiről

Elegáns, sima, összetett és kiegyensúlyozott íz, egy kis édességgel és fűszerrel. A Brother's Bond Bourbon négy növényből készült, 65% kukoricából, 22% rozsból, búzából és árpából, mindezt pedig amerikai farmokról szerzik be, gondosan kiválogatva azokat. Kalapácsos malom segítségével összezúzzák őket, jó apróra, hisz abból lesz igazán kiváló minőségű az alkohol. Azután megy a gleccser-víztartó réteg kútvizébe, ami mészkőpalán keresztül fut, ennek pedig az az előnye, hogy a mészkő semlegesíti a pH-t, kiszűri a szennyeződéseket, valamint kalciummal fűszerezi meg a készülő whiskyt. A szeszes ital rézzel is érintkezik, ami eltávolítja a ként (szennyeződéseket), formálja az ízeket és javítja az ízt.

Egy 750ml Brother's Bond Bourbon a színészek, Ian Somerhalder és Paul Wesley aláírásával ellátva érkezik meg hozzánk a rendelést követően. Az általuk készített ital ára 44$, ami körülbelül 14.000 Ft.


Jótékonykodás

A két színész egyébként több szervezetet támogat, például felszólalnak az állatkínzás ellen vagy a klímaváltozással kapcsolatban. A Brother's Bond Bourbon ez utóbbit erősíti, illetve támogatja, ugyanis a bevétel egy részét a regeneratív gazdálkodás támogatására adják vissza.


Ezek a gyakorlatok alapjaiban fogják megváltoztatni a nagyüzemi mezőgazdasági és gazdálkodási módot az Egyesült Államokban. Növelik a szén elszívását a légkörből, beviszik a talajba és biztonságosan tárolják. Ez újjáépíti az egészséges talajt, lehetővé teszi az élő növények virágzását és megóvja az értékes élelmiszer-és vízkészletet. Ezek a változások elősegítik a globális stabilitás megteremtését és csökkentik a szélsőséges időjárást. Mindent megteszünk azért, hogy fenntartható és élhető jövőt biztosítsunk. – tették közzé a honlapjukon.


A Brother's Bond Bourbon hivatalos oldalán megannyi termék megtalálható, valamint, ha bővebben szeretnéd megtudni a Brother's Bond Bourbon whisky elkészítési folyamatát, vagy, receptekre vagy kíváncsi és arra, hogy Ian és Paul milyen íz világban és milyen környezetben ajánlja italukat a whisky szerelmeseinek, akkor látogass el a mindenre is választ adó weboldalra: https://brothersbondbourbon.com.


Locska Szabina /ValVi


A kép a https://brothersbondbourbon.com oldalának tulajdona

421 views0 comments
bottom of page